openSUSE 12.1 Milestone 3

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η τρίτη από τις έξι milestone στην πορεία του oopenSUSE 12.1 έχει διατεθεί για δοκιμή, πριν πάει στην τελική έκδοση στις 11 Νοέμ, 2011. (Ναι, 11.11.11!).

Κύριες αλλαγές σε αυτή την Milestone

Η τρίτη Milestone έχει ένα τεράστιο αριθμό αλλαγών και βελτιώσεων μετά την τελευταία έκδοση openSUSE. Έχει πολλά ενημερωμένα και αναβαθμισμένα πακέτα. Μπορείτε να ελέγξετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των πακέτων σε αυτή τη σελίδα.  Ποιές είναι οι σημαντικές αλλαγές;

Firefox 5

MozillaThunderbird 5.0

Aaa_base 12,1

Linux Kernel 3.0 rc7

Python3 3.2

Sysstat 10.0.1

LibreOffice 3.3.3.1

Tomboy 1.7.1

Tracker 0.11.0

πολλές μικρότερες αναβαθμίσεις στα περιβάλλοντα KDE και GNOME καθώς και στις εφαρμογές τους.

Το Systemd χρειάζεται τα σχόλιά σας

Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια και τα bugreports καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη έκδοση του openSUSE που θα χρησιμοποιεί το systemd.

Βοηθείστε μας για να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ!

Η συνεισφορά σας σε αυτό το πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστετείται για την τελική απελευθέρωση μιάς καλής και σταθερής διανομής. Το openSUSE 12.1 Milestone 3 έχει μια λίστα με τα πιο ενοχλητικά bugs εδώ, και θα σας παρακαλούσαμε να προσθέσετε προβλήματα που μπορεί να βρείτε και να βοηθήσετε στη διορθώσή τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε την υπο ανάπτυξη έκδοση του openSUSE από εδώ και να δείτε μόνοι σας τι αναβαθμίσεις σας επιφυλάσει.

,

  1. Leave a comment

Leave a comment