Τρίτη μέρα στο openSUSE Conference: The Conference Continues, the Greeks!!

Η Ελληνική ομάδα ξύπνησε το πρωί στη συννεφιασμένη Νυρεμβέργη. Φάγαμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και πήραμε το μετρό για το openSUSE Conference.

Φτάσαμε λίγο αργά, αλλά ευτυχώς δεν είχαν ξεκινήσει οι ομιλίες ακόμα! Υπήρχαν και πάλι πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που αφορούσαν τη κοινότητα, τη διανομή και τις νέες τεχνολογίες της διανομής.

Παρουσιάσεις που ξεχώρισαν για μένα ήταν οι “openSUSE Tumbleweed» κ. KH, Greg, που ήταν πραγματικά εκπληκτική όπως και αυτό το έργο της κοινότητας.

Έγινε μία συζήτηση για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμα των ambassadors “Ambassador Program: Current status,potential changes & improvements” το οποίο συντόνησαν οι Κώστας Κουδάρας και Grupta Manu.

 Η επόμενη συζήτηση που ξεχώρισε αφορούσε τη “χρήση του openSUSE στις επιχειρήσεις αντί των λύσεων που δίνει η εταιρία”. Άλλη μία ενδιαφέρουσα ομιλία ήταν η “How to get more women into openSUSE”από την PINTSCHER, Λυδία (KDE). Τελευταία και καλύτερη ομιλία ήταν του Κώστα Κουδάρα με τίτλο “Our experience in organizing a local community: The Greek example” η οποία ήτα καταπληκτική. Ο Κώστας έδωσε το λόγο και στα μελη της ελληνικής κοινότητας που ήταν εκεί να μιλήσουν. (Έτσι είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο openSUSE Conference)

Μετά τις παρουσιάσεις ξεκίνησε η διασκέδαση. Έξω από το χώρο του συνεδρίου διοργανώθηκε ένα “The Geek – Saloon and Dancehall” ! Υπήρχαν δωρεάν χάμπουργκερ για όλους, τραπέζια πόκερ και ένα ταύρο που προσπαθούσαμε να δαμάσουμε! Όλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, έφαγαν πολύ, έπαιξαν πόκερ και διασκέδασαν με τον ταύρο!

Μετά από αυτό, υπήρχε ζωντανή μουσική στο Zentrifuge με ροκ μουσική! Οι Geeko συγκεντρώθηκαν εκεί, χόρεψαν, ήπιαν μπύρα και ΟΥΖΟ το οποίο φέραμε εκεί, μέχρι αργά το βράδυ!

Φωτογραφίες από το openSUSE Conference θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook, και στο Picasa του Κώστα Κουδάρα. Οι φωτογραφίες ανανεώνονται συνεχώς!

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για το τί γίνεται στο openSUSE Conference μέσω του λογαριασμού Twitter της Ελληνικής Κοινότητας openSUSE, του openSUSE Conference, και του δικού μου.

Από τη Νυρεμβέργη,

Advertisements

, , , , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: