Δεύτερη μέρα στο openSUSE Conference: The Conference Begins!

Φοβερό! Ήλιος στη Νυρεμβέργη! Ξυπνήσαμε νωρίς το πρωί για να ετοιμαστούμε για την πρώτη ημέρα του συνεδρίου … Πήραμε καλό πρωινό και ξεκινησαμε για το Zentrifuge, ώστε να συναντήσουμε τους άλλους και να παρακολουθήσουμε το συνέδριο. Στο δρόμο μας προς τ’ openSUSE Conference συναντήσαμε την κινεζική κοινότητα και συνεχίσαμε μαζί προς το συνέδριο.

Όταν φτάσαμε, παντού υπήρχε κόσμος. Όλοι ήταν εκεί… Πήραμε ένα αντίγραφο από το τυπωμένο πρόγραμμα της ημέρας, ώστε να δούμε και ν’ αποφασίσουμε ποιές παρουσιάσεις θα παρακολουθήσουμε!

Για μένα η παρουσίαση που ξεχώρισε χτες ήταν του  κ. ZYSK, Gregory με θέμα “Introduction to Cross-Cultural Communication, Conflict and Collaboration” . Μετά την παρουσίαση του μοντέλου του, έκανε ένα τεστ… Μας έβαλε όλους στην αίθουσα να επιλέξουμε ένα άτομο που δεν είχαμε δουλέψει μαζί του ποτέ ή δεν γνωρίζαμε και αφού μας έδωσε δύο έγγραφα με ένα σενάριο και δύο διαφορετικούς ρόλους, μας έβαλε να μιλήσουμε και να βρούμε τρόπο να τον πείσουμε και να βρούμε μια κοινή λύση για να λυθεί το πρόβλημα του σεναρίου!

 Όλες οι παρουσιάσεις ήταν μοναδικές και ήταν πολύ δύσκολο να επιλέξω ποιές να παρακολουθήσω.Υπήρχαν παρουσιάσεις που αφορούσαν την κοινότητα, καθώς και πολλές τεχνικές παρουσιάσεις. Όλα πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί και μετά από μια μέρα γεμάτη από γνώση ήρθε περίπου 18:00 όταν ξεκινήσαμε ένα “Barbeque Party»! O Κώστας, φόρεσε τη στολή του πυροσβέστη, ώστε να είναι έτοιμος να μας προστατεύσει από τις φλόγες της ψησταριάς αν χρειαστεί, ενώ εγώ και ο Στάθης βοηθήσαμε στο ψήσιμο των λουκάνικων.

Μετά από αυτό, ακολούθησε ροκ μουσική, πολλές μπύρες και όλοι διασκεδάσαμε μέχρι αργά το βράδυ.

Φωτογραφίες από το openSUSE Conference θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook, και στο Picasa του Κώστα Κουδάρα. Οι φωτογραφίες ανανεώνονται συνεχώς!

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για το τί γίνεται στο openSUSE Conference μέσω του λογαριασμού Twitter της Ελληνικής Κοινότητας openSUSE, του openSUSE Conference, και του δικού μου.

Από τη Νυρεμβέργη,

Advertisements

, , , , , , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: